Het geheim naar gezondheid

goutham-krishna-h5wvMCdOV3w-unsplash

NHIA for health

Het geheim naar gezondheid

Waarom leiden honderden miljoenen mensen op aarde aan ziekten en gezondheidsproblemen? Het geheim is dat ze hun lichaam regelmatig zouden moeten reinigen, te beginnen bij de darmen. Vervolgens is het noodzakelijk om stappen te ondernemen om de hoeveelheid gifstoffen die men binnen krijgt door voeding, water, drugs, alcohol, roken,huidproducten en elementen uit de omgeving, drastisch te verminderen. Het goede nieuws is dat je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen gezondheid en daarmee stappen kunt ondernemen om een inwendige reiniging te gaan doen. Laat mij je helpen om je lichaam in goede gezondheid te brengen.


Mijn ervaringen

Reiningen is de sleutel

Persoonlijk heb ondervonden wat mijn eerste reinigingskuur met me deed. Het was fantastisch en daarna volgden nog vele darmreiniging-sessies en leverreinigingen. Ik mag me gelukkig prijzen met een uitstekende gezondheid waar ik actief en bewust mee bezig ben. Dit gaat moeiteloos, het is mijn leefstijl en hoop daarmee jou en anderen te mogen inspireren en mijn kennis te delen. 

Mijn expertise om jou te begeleiden naar een betere gezondheid met detoxen, hoge darmspoelingen, leefstijl -en voedingsadviezen en het lichaam preventief in goede conditie houden. Daarnaast speelt een stukje mindset en emotionele stabiliteit ook een belangrijke rol wat verweven zit in al mijn behandelingen.

DSC_7498 (1)
pexels-los-muertos-crew-8391377

Verstopping/constipatie: de grootste vijand van je lichaam

Wist je dat?